Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Παντρεμένος αποπλανήθηκε από μια νεαρή γυναίκα: Οταν ξύπνησε το επόμενο πρωί ανακάλυψε κάτι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – Είδε οτι του έλειπαν oι…




Ένας γνωστός ηθοποιός της τηλεόρασης ξύπνησε στο κρεβάτι του και ανακάλυψε ότι κάποιος του είχε αφαιρέσει τους όρχεις του.


Ο Dmitry Nikolaev, 30 ετών, κατέθεσε πως είχε πιει ένα ποτό με μια ξανθιά γυναίκα μετά από μια θεατρική παράσταση. Η γυναίκα άρχισε να φλερτάρει μαζί του και τον κάλεσε στη σάουνα. Εκείνος αν και παντρεμένος, αποφάσισε να την ακολουθήσει.

“Φιλήθηκαν και ήπιαν λίγη παραπάνω μπύρα. Μετά από αυτό ο ηθοποιός δεν θυμάται τίποτα. Ξύπνησε το επόμενο πρωί σε μια στάση λεωφορείου νιώθοντας οξύ πόνο στο σημείο των όρχεων.” δηλώνει ένας αστυνομικός.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι οι όρχεις του είχαν αφαιρεθεί σαν “από κάποιον που ξέρει από χειρουργική”. Ο Nikolaev, που δουλεύει σαν παιδικός animator, δεν είπε για το συμβάν στη γυναίκα του αρχικά, γιατί ένιωθε απίστευτα ντροπιασμένος.

Η αστυνομία πιστεύει ότι επειδή οι όρχεις του άντρα αφαιρέθηκαν με τόση ακρίβεια, πρέπει η γυναίκα να είχε ρίξει κάποιο υπνωτικό στη μπύρα του. Συνδέουν το συμβάν με την παράνομη διακίνηση ανθρώπινων οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου