Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

''Επίθεση'' του Λόβρεν της Λίβερπουλ στον Bill Gates: ''O κόσμος δεν είναι τυφλός!''



Αυτή δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο κροάτης αμυντικός της Λίβερπουλ υποστηρίζει θεωρίες συνωμοσίας
Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν, δευτεραθλητής κόσμου πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, υιοθετεί σενάρια συνωμοσίας και θυμώνει με τον Μπιλ Γκέιτς για τον… κορονοϊό.

Το έπραξε σχολιάζοντας μια ανάρτηση του ιδρυτή της Microsoft, που ήταν ένα βίντεο ευχαριστιών προς τους γιατρούς και τους άλλους επαγγελματίες υγείας, γράφοντας «Game over Bill. Οι άνθρωποι δεν είναι τυφλοί».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», οι λόγοι γι΄ αυτό το σχόλιο θα πρέπει να αναζητηθούν στην υποστήριξη του Λόβρεν προς τον Ντάβικ Ικ, έναν από τους πλέον ακολουθούμενους και γνωστούς «συνωμοσιολόγους» στη Μεγάλη Βρετανία.
Σύμφωνα με τον Ικ, ο ιός εξαπλώνεται από το τηλεφωνικό δίκτυο 5G και κάθε μελλοντικό εμβόλιο θα περιέχει μικροτσίπ νανοτεχνολογίας στο εσωτερικό του, με απώτερο στόχο τον έλεγχο των ανθρώπων.
Αυτή δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο κροάτης αμυντικός της Λίβερπουλ υποστηρίζει θεωρίες συνωμοσίας: στην πραγματικότητα μοιράζεται συχνά τις συνεντεύξεις του Ικ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτοπροσδιορίζεται ως «μέλος της αντίστασης».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο παγκόσμιος μαραθώνιος δωρητών, που διοργάνωσε διαδικτυακά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συγκέντρωσε 7,4 δισεκατομμύρια ευρώ για τις έρευνες για την ανάπτυξη εμβολίου και θεραπειών κατά του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Το αναφέρουμε αυτό, διότι πρόκειται για τις ενέργειες που έγιναν στο πλαίσιο της διεθνούς (τηλε)διάσκεψης δωρητών που διοργάνωσαν ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ίδρυμα «Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς»…

1 σχόλιο: