Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Στην Eurovision 2020 με Ελληνίδα τραγουδίστρια η Αρμενία (Βίντεο)


Το «Depi Evratesil 2020», ο εθνικός τελικός της Αρμενίας για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2020 πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου. Από τον Γιώργο Βράτσο






Γιώργος Βράτσος
Στον εθνικό τελικό της χώρας έλαβαν μέρος συνολικά 12 καλλιτέχνες προκειμένου να αποκτήσουν το «εισιτήριο» για την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Ρότερνταμ όπου είναι προγραμματισμένος να γίνει ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Αθηνά Μανουκιάν, η οποία με το κομμάτι της «Chains on You» κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή και να συγκεντρώσει συνολικά 168 βαθμούς. Το τραγούδι είναι μια δημιουργία της ίδιας της Αθηνάς καθώς και του DJ Paco. Πρόκειται για ένα ποπ κομμάτι με R&B στοιχεία.

Η Αθηνά γεννήθηκε 22/5/94 στην Ελλάδα από Αρμένιους γονείς. Το 2008 ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για την Junior Eurovision με το τραγούδι «Το φιλί της Αφροδίτης». Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ έχει γράψει και τραγούδι για την Ελενα Παπαρίζου. Έχει συμμετάσχει και στο βρετανικό X-Factor.



1 σχόλιο:

  1. Look at the way my colleague Wesley Virgin's autobiography launches with this SHOCKING and controversial VIDEO.

    As a matter of fact, Wesley was in the military-and soon after leaving-he found hidden, "MIND CONTROL" tactics that the CIA and others used to get anything they want.

    THESE are the exact same secrets lots of celebrities (especially those who "come out of nothing") and top business people used to become rich and successful.

    You probably know how you use less than 10% of your brain.

    That's because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Perhaps that expression has even taken place IN YOUR own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain about 7 years back, while riding an unlicensed, garbage bucket of a car without a driver's license and $3.20 in his bank account.

    "I'm so frustrated with going through life paycheck to paycheck! Why can't I turn myself successful?"

    You've been a part of those those types of thoughts, isn't it right?

    Your success story is going to happen. You just need to take a leap of faith in YOURSELF.

    Watch Wesley Virgin's Video Now!

    ΑπάντησηΔιαγραφή