Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΠΕΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ! ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΚΕ: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Απανωτές είναι οι καιροσκοπικές αλλαγές της γραμμής του… τιμημένου κουκουέ στο λεγόμενο «προσφυγικό – μεταναστευτικό» ζήτημα, επειδή οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού βλέπουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τα στελέχη… μπερδεύονται και δεν ξέρουν στο τέλος ποια είναι η… σωστή γραμμή!

Αυτό ίσως συνέβη και με το στέλεχος του ΚΚΕ στην Λέσβο, Ζωή Γιαννακά, υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με την κουκουέδικη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον δήμο και μέλος της διοίκησης του κουκουέδικου Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης.

Το λοιπόν, η… προοδευτικιά λεγάμενη έδωσε συνέντευξη ως «κάτοικος της Λέσβου» στην κάμερα του καναλιού Al Jazeera, έχοντας πίσω της τη σημαία του ΠΑΜΕ, λέγοντας τα εξής – ευτυχώς στα ελληνικά, γιατί θα’ λεγαν πως έγινε κάποιο… λάθος στη μετάφραση:

«Εδώ είναι δύσκολα και γι’ αυτούς τους ανθρώπους και για μας. Έτσι; Οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι άθλιες, όπως θα’ χετε δει. Εμείς, όσο μας αφορά, συμπαραστεκόμαστε όπως και όποτε μπορούμε, αλλά θέλουμε οι άνθρωποι αυτοί να φύγουν, όχι γιατί μας ενοχλούν και δεν τους αγαπάμε, αλλά γιατί ζούνε απάνθρωπα. Και πρέπει να πάνε στις πατρίδες τους».

Γεια στα λόγια σου κοπέλα μου! Κι εμείς οι «ρατσιστές» στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε! Συντρόφια, καλωσήρθατε στο… κλάμπ!


Δείτε εδώ το βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου