Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΕΛΑΣ: Συλλάβαμε Αλβανό δραπέτη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Ανθρωποκυνηγητό για άλλους δύο Αλβανούς


Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι, πιθανότατα, ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον ποινικολόγο - 
Προσήχθησαν πέντε άτομα ως φερόμενοι ηθικοί αυτουργοί.

Στα χέρια της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται ένας 32χρονος, Αλβανός, που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο συγκεκριμένος, φέρεται να ήταν δραπέτης φυλακών και συνελήφθη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι είναι, ο ένας από τους δύο, που μπήκαν στο γραφείο του δικηγόρου, στην οδό Ασκληπιού και, πιθανότατα, ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον 52χρονο.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Οι αστυνομικοί εδώ και τρεις μέρες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη Αλβανών, όμως, παρά τις έρευνες, δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Την ίδια ώρα προσπαθούν να «δέσουν» τους ηθικούς αυτουργούς και θεωρούν δεδομένο ότι αυτοί βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές του Κορυδαλλού.



Για το λόγο αυτό, χτες, πραγματοποίησαν πέντε προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες, βρίσκονται τρεις φερόμενοι ως μεσάζοντες, μεταξύ φυσικών και ηθικών αυτουργών, και οι δύο εξ αυτών φέρονται να είναι άνθρωποι της αλβανικής μαφίας, οι οποίοι έδωσαν την εντολή στους δράστες να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν το δικηγόρο, όχι όμως να τον σκοτώσουν. Όμως, ένα λάθος, είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Ζαφειρόπουλου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα σκάνδαλο που χειροζόταν το νομικό γραφείο του άτυχου ποινικολόγου.
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου