Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΑΧΑΛΟ ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!!!

 


Ενδεικτικά διαβάστε δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο......
1)"""Με μία επιτροπή, τριμερή, που στόχο έχει την εφαρμογή ενός προγράμματος, του οποίου τη λογική εμείς θεωρούμε αντιευρωπαϊκή, με μία σαθρά δομημένη επιτροπή -σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο- δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε" είπε κατά λέξη ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παρέδωσε με τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.


Αμέσως μόλις τελείωσε τη φράση του, ο κ. Βαρουφάκης κοίταξε τον κ. Ντάισελμπλουμ που καθόταν ακριβώς δίπλα του, περιμένοντας το σχόλιό του.

Ο επικεφαλής του Eurogroup έκανε νόημα στον υπουργό Εξωτερικών να περιμένει να ακούσει την ακριβή μετάφραση της δήλωσης. Αφού λοιπόν άκουσε, κατέβασε τα ακουστικά και αρκέστηκε σε ένα νεύμα και ένα μειδίασμα, προτού σηκωθεί και χαιρετήσει -εμφανώς αιφνιδιασμένος- τον χαμογελαστό κ. Βαρουφάκη...

Στη συνέχεια κάτι του ψιθύρισε στο αυτί, με αποτέλεσμα να προκληθεί σεισμός στα Social Media, καθώς όλοι ψάχνουν να βρουν τι είπε ο Ντάισελμπλουμ. Θα μάθουμε άραγε ποτέ;"
---------------------------------------------------
2)""Αργά το βράδυ έγινε γνωστό από τις Βρυξέλλες πως τα… γλυκόλογα που ψιθίρισε στο “αυτί” του Βαρουφάκη ο Ντάισεμπλουμ ήταν:

“Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος” (that was a big mistake)

O Lykavitos.gr προφανώς και εμπιστεύεται περισσότερο την εκδοχή των Βρυξελλών από τις γελοίες διαρροές των παλικαριών του Μαξίμου, στα δελτία ειδήσεων.

Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν μόνο μια τέτοια αναφορά θα μπορούσε να προκαλέσει και την γνωστή αντίδραση του (Μπ)αρουφάκη.

Αναφερόμαστε στο… αντρικό επιφώνημα “ουάουου”.""
---------------------------------------------------
3)""Την άποψη ότι η Κύπρος πρέπει να παραμείνει στην προσπάθεια του προγράμματος εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης τρεις ημέρες πριν την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λευκωσία.

«Με την εφαρμογή του προγράμματος έχουμε δημιουργήσει τις προοπτικές και ήδη υπάρχουν θετικά αποτελέσματα» ανέφερε μιλώντας στο ΡΙΚ ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε, κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, Λευκωσία και Αθήνα έχουν διαφορετική προσέγγιση στα θέματα οικονομικής πολιτικής.
«Σέβομαι απολύτως το αποτέλεσμα των εκλογών και εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι προσβλέπει σε συνάντηση με τον Ελληνα ομόλογό του, ενδεχομένως στο επόμενο Eurogroup σε δεκαπέντε ημέρες."
 
taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου