Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Σύμβουλος Ερντογάν: Η Ελλάδα Είναι Σαν Μύγα Που Πολεμά Με Έναν Γίγαντα - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γιγκίτ Μπουλούτ ξαναχτύπησε! Βλέπει αμερικανικό δάκτυλο πίσω από την ένταση στα Ίμια - «Οι αμερικανοί βάζουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία» - «Κάντε, το και οι συνέπειες θα είναι τρομερές», απείλησε ο σύμβουλος του Ερντογάν την Αθήνα


Απειλές χωρίς όριο και παλι από τον στενό σύμβουλο του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ. Ο Μπουλούτ ο οποίος συνηθίζει να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, με αποκορύφωμα τις απειλές που εκστόμισε εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, ξαναχτύπησε.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας, TRT, είπε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία την ώρα που ο στρατός της χώρας απασχολείται στις επιχειρήσεις στην Συρία. Αλλά, η απάντηση της Τουρκίας θα είναι πιο σκληρή».
Ο ανώτατος σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, προχώρησε και παραπέρα λέγοντας ότι είναι σαν μια μύγα να τα βάζει με έναν γίγαντα και προειδοποίησε την Ελλάδα ότι οι συνέπειες που θα υποστεί θα είναι τρομερές.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιγκίτ Μπουλούτ είχε δηλώσει στις αρχές του μήνα πάλι στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ότι: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου