Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ξεσηκώθηκε το Εβραικό Λόμπυ και επιτίθενται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είπε την Αλήθεια για τον ρόλο των Εβραίων στην Ελλάδα !



Ξεσηκώθηκε το Εβραικό Λόμπυ και επιτίθενται στον βιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είπε την Αλήθεια για τον ρόλο των Εβραίων στην Ελλάδα !
Ας δούμε πρώτα το κείμενο διαμαρτυρίας των Εβραίων κατά του Έλληνα βιομήχανου που τόλμησε να πει την αλήθεια! θυμηθείτε οτι κυνηγούν με λυσσά εναλλακτικές θεραπείες πάσης φύσεως :
“Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του Ελληνικού
Εβραϊσμού για τις απαράδεκτες αναφορές του εκπροσώπου της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σε ονόματα ομοθρήσκων μας από το βήμα της Βουλής, κατά την ακρόαση των κοινωνικών φορέων επί του πολυνομοσχεδίου, της 14.10.15. Ανάλογα 
ανησυχητική είναι και η αναπαραγωγή των εν λόγω αναφορών από τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.



Θεωρούμε ποταπή και ιδιοτελή την πολιτική της προβολής θεωριών εβραϊκής συνομωσίας για την προώθηση επιχειρηματικών -ή άλλων- συμφερόντων. Ο εκπρόσωπος της φαρμακοβιομηχανίας, με την επικίνδυνη στάση του να εμπλέξει επωνύμως ομοθρήσκους μας -όπως τον Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής και ένα μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών- για να στηρίξει τα λεγόμενά του, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη, συνδέει την οικονομική κρίση με τους Εβραίους.
Το ΚΙΣΕ εκφράζει ωστόσο την ελπίδα ότι οι απόψεις του κ. Γιαννακόπουλου, που εκτρέφουν τον αντισημιτισμό στη χώρα μας, δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας, και βεβαίως δεν πρέπει να αφήνουν το αποτύπωμά τους στη Βουλή των Ελλήνων.Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2015
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
Τα ίδια και από την Πρεσβεία του Ισραήλ…που κάνει λόγω για γραφικότητες…..
Κύριοι είστε 40.000 Εβραίοι στην Ελλάδα επίσημα ;
Άρα είστε μόλις το 0,35% του πληθυσμού της Ελλάδος ;
Πώς γίνεται κύριοι όντας 0,35% του πληθυσμού της Ελλάδος να έχετε το 50% + της δημόσιας διοίκησης στα χέρια σας ;
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι οι πρωθυπουργοί που πέρασαν είχαν Εβραϊκή καταγωγή, Καραμανλής, Παπανδρέου, Οικογένεια Μητσοτάκη, Σημίτης, οι απόγονοι Καραμανλή και Παπανδρέου, Σαμαράς, Ο Τσίπρας ! Όλοι Εβραίοι !(και όλοι αυτούς υπηρετούν!)

Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, στην παιδεία παντού κυριαρχούν Εβραίοι, η Άννα Διαμαντοπούλου Εβραία, η Μαρία Δαμανάκη Εβραία, Λοβέρδος, Ραγκούσης, Ροζάκης και ο τελειωμός δεν υπάρχει των Εβραίων στη δημόσια διοίκηση !
Εάν δεν υπάρχει συνωμοσία και εξαγορά τότε πως καταφέρνετε να εισβάλετε στην εξουσία ;
Πως γίνεται με 0,35% να έχετε το 50% των υπουργών και το 100% των πρωθυπουργών της χώρας Εβραίους ;
Η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με τις Ελληνικές βιομηχανίες που έκλεισαν, ερώτηση που τίθεται είναι χάριν τίνος συμφερόντων ; Σας παραπέμπουμε μόνον μια μικρή λίστα παρακάτω των εταιρειών Εβραϊκών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, οι οποίες έκλεισαν πολλές Ελληνικές βιομηχανίες για να διεισδύσουν στην Ελληνική αγορά .

Ας ακούσουμε επιτέλους τι είπε ο Γιαννακόπουλος και να αναρωτηθούμε σε τι έχει άδικο ο βιομήχανος ;

 Πως γίνεται ο καταστροφέας της Ελληνικής βιομηχανίας να είναι ένας δικός σας πάλι Εβραίος ονόματι Μιλτιάδης Έβερτο οποίος θέσπισε τα πανωτόκια για να μην μπορούν οι Έλληνες βιομήχανοι να πληρώνουν τις επενδύσεις και να κλείνουν τις βιομηχανίες !
Εδώ τίθεται ένα ερώτημα, γιατί πρέπει να φέρνουμε στην χώρα μας φάρμακα από το Ισραήλ όταν αυτά παράγουμε εμείς οι ίδιοι ; Και αν σκοπεύουμε να αποκτήσουμε φθηνά φάρμακα σίγουρα δεν είναι έξυπνη λύση να φέρνει κανείς από το Ισραήλ, από μια χώρα που δεν παράγει φθηνό φάρμακο. Θα μπορούσε η χώρα μας αν ήθελε να αποκτήσει φθηνό φάρμακο να το αποκτήσεις από βιομηχανίες χωρών του τρίτου κόσμου που έχουν πολύ φθηνό ανθρώπινο δυναμικό, και ΟΧΙ από το Ισραήλ ! Γιατί λοιπόν το Ισραήλ με μόλις 14 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα ερήμου να μπορεί να παράγει φάρμακα και εμείς να μην μπορούμε ;
Πόσο έξυπνο είναι να κλείνεις τις φαρμακοβιομηχανίες σου και τα χρήματα να στέλνεις στο εξωτερικό, και να δημιουργείς εκτός της χώρας σου θέσεις εργασίας, και τον δικό σου λαό να οδηγείς στην ανεργία, εάν υπάρχει κάποιος λογικό άνθρωπος που μπορεί να εξηγήσει τα οφέλη της χώρας μας να προμηθεύεται η Ελλάδα φάρμακα από το εξωτερικό ας μας το εξηγήσει.
Εμείς θα αναλύσουμε σε ένα λεπτό και θα αποδείξουμε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή γιατί συμφέρει να επενδύεις τα χρήματα στην χώρα σου, το κάθε 1 ευρώ που επενδύεις στην χώρα σου κάνεις τουλάχιστον 12 ευρώ κατά μέσον όρο τζίρο τον χρόνο, ενώ το κάθε 1 ευρώ που διώχνεις από την χώρα σου, σου μειώνει τον τζίρο σου τουλάχιστον κατά 12 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή μειώνει το ΑΕΠ !
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, ένας εργαζόμενος πληρώνεται κάθε μήνα λαμβάνοντας τον μισθό του και πληρώνει τους λογαριασμούς, πάγιους, αγορές, κ.λπ άρα κάθε μήνα δημιουργεί για την κάλυψη των αναγκών του έναν τζίρο σχεδόν ίσο με τον μισθό που έλαβε, ας υποθέσουμε ότι αυτά τα χρήματα δεν κάνουν καμία άλλη κίνηση, πράγμα φυσικά απίθανο, τότε με αυτόν μηνιαίο ρυθμό τζίρου το κάθε 1 ευρώ που μένει εντός της χώρας αυξάνει το ΑΕΠ της χώρας κατά 12 ευρώ στο τέλος του χρόνου, επειδή αυτό δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι, δηλαδή τα χρήματα κινούνται με μεγαλύτερη συχνότητα από την μηνιαία που υπολογίσαμε τότε έχουμε ακόμα μεγαλύτερο τζίρο και κατ’ επέκτασιν μεγαλύτερο ΑΕΠ.
Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει το μικρότερο δημόσιο χρέος στην Ευρωπαϊκή Ένωση των μόλις 300 δισεκατομμυρίων ευρώ, όταν η Γερμανία έχει δημόσιος χρέος δεκαπλάσιο της Ελλάδος, εκείνο που καθιστά την Ελλάδα ως πιο χρεωμένη χώρα της Ευρώπης είναι η σχέση του δημοσίου χρέους με το ΑΕΠ, δηλαδή το δημόσιος χρέος μας είναι κατά 170% μεγαλύτερο το ΑΕΠ μας.
Ο τελευταίος στην βαθμολογία οικονομολόγος γνωρίζει ότι για να λύσεις το πρόβλημα του δημοσίου χρέους πρέπει να ανεβάσεις το ΑΕΠ της χώρας, για να ανεβάσεις το ΑΕΠ της χώρας πρέπει να επενδύσεις στην εσωτερική σου οικονομία και στην εσωτερική παραγωγή.
Επομένως κύριοι του Ισραηλιτικού Συμβουλίου ή οι πολιτικοί μας είναι πολύ βλάκες σε βαθμό που έχουν χαμηλότερο IQ από έναν τελευταίο την βαθμολογία οικονομολόγο ή είναι εξαγορασμένα πιόνια σας !
Οι πολιτικοί μας δεν είναι καθόλου βλάκες και αυτό αποδεικνύεται με πόση ευφυΐα κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό μετά από κάθε εξαπάτηση εδώ και 40 χρόνια, επομένως είναι εξαγορασμένοι ! Από ποιον ;
Σ’αυτήν την ερώτηση στο “Από ποιόν” θα μας δώσει την απάντηση ο βασικός κανόνας των Ντετέκτιβ που λένε:
“Σε ένα έγκλημα ο πρώτος ύποπτος πάντα είναι εκείνος που έχει το συμφέρον !”Άρα κύριοι του Ισραηλιτικού Συμβουλίου, ποιοι έχουν το συμφέρον οι Ελλάδα να κλείσει τις Φαρμακοβιομηχανίες τις, και να αγοράζει φάρμακα από τις Ισραηλιτικές εταιρείες φάρμακα ; Άρα μην μας λέτε ότι δεν είστε μέρος της συνωμοσίας κατά της Ελληνικής βιομηχανίας !
epanellinismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου