Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Λουκάκου: Αν οι Έλληνες έπαιζαν με έντεκα θα ήταν όλα διαφορετικά


Ο σκόρερ του Βελγίου στο 1-1 με την Ελλάδα, Ρομέλου Λουκάκου εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ισοπαλία στο 
ματς του Σαββάτου και τόνισε ότι οι αποβολές βοήθησαν την ομάδα του, αν και η κόκκινη του Τζαβέλλα ήρθε λίγο πριν το φινάλε.
«Είμαι λίγο απογοητευμένος. Στην έδρα μας θα πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε και δεν νικήσαμε σήμερα. Πιστεύω ότι είχαμε μία ομάδα με αρκετό ταλέντο για να κάνει τη διαφορά σε όλους τους αγώνες. Σήμερα νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός», είπε αρχικά ο επιθετικός της Έβερτον και πρόσθεσε:
«Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα με την είσοδο και του Μούσα (σ.σ. Ντεμπελέ), που μας έδωσε μία μικρή βοήθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο απλά, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό παιχνίδι, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα υπάρξουν όλο και περισσότερες ομάδες που θα παίξουν κατ' αυτόν τον τρόπο εναντίον μας. Νομίζω ότι οι κόκκινες κάρτες μας βοήθησαν λίγο. Αν είχαν μείνει με έντεκα, θα ήταν πιο δύσκολα για μας. Ποτέ δεν αμφέβαλα για την εθνική μας ομάδα, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...».