Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ... «ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ» ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΜΥΡΝΗ...!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...









ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ!!

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...


Εδώ και πολλά χρόνια το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έχει υποστεί την απόβαση των τουρκικών σίριαλ, με ποιο γνωστό το «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής».

Φυσικά η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που βλέπει τουρκικά σίριαλ. Τα τουρκικά σίριαλ έχουν γίνει ήδη δημοφιλή στα βαλκάνια σχεδόν σε όλες τις χώρες τις Μεσογείου αλλά και στη Μέση Ανατολή όπως και στις χώρες του Κόλπου με αποτέλεσμα να προβάλλονται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Έτσι έχουν γίνει ένα πραγματικό όπλο της διπλωματίας της Τουρκίας αλλά και μια άκρως προσοδοφόρα βιομηχανία.



Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινωθήκαν την περασμένη εβδομάδα ο τομέας τηλεοπτικών παραγωγών μέχρι το 2023 θα έχει αυξήσει τα ετησία έσοδα από πώλησης στο εξωτερικό, από τα 350 εκατομμύρια δολάρια στο 1 δισ. δολάρια, διευρύνοντας μάλιστα τις αγορές στην Νοτιοανατολική Ασία.

Ήδη η τηλεοπτική βιομηχανία της Τουρκίας έφτασε στο σημερινό επίπεδο εισπράξεων από πωλήσεις στο εξωτερικό, μέσα σε μια δεκαετία καθώς πριν δεν υπήρχε καν ως εξαγώγιμο προϊόν αυτό που έχει γίνει πλέον γνωστό ως τουρκική σαπουνόπερα.

Παράλληλα οι σαπουνόπερες αποτελούν και σημαντικό όργανο δημοσίων σχέσεων για τις ομορφιές της Τουρκίας και των αρχαίων που βρίσκονται εκεί (ασχέτως αν είναι Ελληνικά ή Βυζαντινά) με αποτέλεσμα να τονώνουν και τον τουρισμό της.



Οι σαπουνόπερες όμως γίνονται και προπαγανδιστικό όπλο καθώς τώρα από το Σουλεϊμάν περνάμε στον Κεμάλ. Όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Χειλαδάκης την προσεχή Πέμπτη 27/10 ξεκινάει στην Τουρκία ένα άκρως ανθελληνικό σίριαλ με τον τίτλο «Εσύ είσαι η πατρίδα μου».

Το σήριαλ αναφέρεται στην περίοδο του μικρασιατικού πολέμου όπου οι… «κακοί» και «αιμοβόροι» Έλληνες, κατέστρεφαν, έκαιγαν και έσφαζαν εν ψυχρώ τους… δυστυχισμένους Τούρκους, που υπέφεραν όλα αυτά τα μαύρα χρόνια από την ελληνική κατοχή, ενώ αναδεικνύει τον μεγάλο ηρώα τον Τούρκων, (ο Σουλεϊμάν), που καταδιώκει και εξοντώνει τους διαφθαρμένους και αδίστακτους εγκληματίες Έλληνες του κατοχικού στρατού. Μάλιστα!

Πρωταγωνιστές αυτού του νέου τουρκικού σήριαλ που δείχνει τον ελληνικό στρατό στην Σμύρνη σαν ένα στρατό στυγνής και βάρβαρης κατοχής, εκτός από τον Halır Ergenç, είναι και η Bergüzar Korel, που είναι και σύζυγος του εν ζωή, γνωστή ηθοποιός και αυτή από τα τουρκικά σήριαλ που ηλίθιοποίησαν τον ελληνικό λαό.

Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές από το διαφημιστικό τρέιλερ που προβάλουν οι Τούρκοι όπου δείχνει και την Ελληνική σημαία κατά την κατοχή της Σμύρνης όπως την ονομάζουν οι Τούρκοι, λίγο πρίν από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Μεθοδευμένα η Τουρκική τηλεόραση καλλιεργεί το ανθελληνικό πνεύμα την ώρα που ο Ερνταγάν, θέλει την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, κάνει λόγο για τα σύνορα της… καρδιάς του, αμφισβητώντας την Ελληνική κυριαρχία, των νησιών, της Θράκης ακόμα και της Θεσσαλονίκης.

Πραγματικά αυτό το σίριαλ πρέπει να το φέρουν να το δείξουν τα Ελληνικά κανάλια για να αντιληφθούμε πλέον οι Έλληνες τι πραγματικά πιστεύουν και τι καλλιεργούν οι Τούρκοι την ώρα που εδώ κάποιοι «φωστήρες» «ξεπετάνε» την Μικρασιατική Καταστροφή με τον όρο «συνωστίζονταν οι Έλληνες στον προβλήτα της Σμύρνης»

*Στοιχεία από liberal.gr el-democracy.blogspot.gr και nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου