Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΗ 70.000.000 ΕΥΡΩ!!!




Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για να (ξανά)μπει στο παιχνίδι η εταιρεία του παρ΄ολίγον καναλάρχη- Άγνωστο αν θα αλλάξει κάτι μετά το σημερινό φιάσκο και τις αποκαλύψεις για βοσκοτόπια, δάνεια και φοροδιαφυγήΟι δουλειές εκατομμυρίων φαίνεται πως ήταν μία ρουτίνα για τον τέως υπερθεματιστή από την ημέρα που πήρε την εξουσία στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Παράλληλα με τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής, τους ελέγχους και τα πρόστιμα της εφορίας και ενόψει των τηλεοπτικών αδειών η οικογένεια Καλογρίτσα είχε βάλει στο στόχαστρο και έργο της ΔΕΗ, ύψους 70 εκ. ευρώ. 

Μάλιστα, παρότι απορρίφθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης, καθώς η ΔΕΗ άνοιξε στην εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ την «πίσω πόρτα», οδηγώντας τον διαγωνισμό από καθυστέρηση σε καθυστέρηση. 

Η τελική ημερομηνία για να ανοίξουν οι προσφορές των εταιρειών που διεκδικούν το έργο είναι στις 29 Σεπτεμβρίου ενώ για την Τρίτη υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ στο οποίο δεν αποκλείεται να εξεταστεί και το συγκεκριμένο θέμα.

Μέχρι τις πρωινές εξελίξεις το ερώτημα ήταν αν θα έδιναν στον Καλογρίτσα έργο 70 εκ ευρώ για να ενισχύσουν την ρευστότητά του προκειμένου να είναι συνεπής ως υπερθεματιστής. Τώρα το ερώτημα είναι αν το ακυρώσουν τον διαγωνισμό προκειμένου να του επιτρέψουν να μπει ξανά στο παιχνίδι με τους Κινέζους συμμάχους του. Για να του χρυσώσουν έτσι το χάπι, καθώς στην οικογένεια Καλογρίτσα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για την περιπέτεια στην οποία ενεπλάκησαν. 

Οι πρωταγωνιστές...

Είναι δυνατόν εταιρεία να απορρίπτεται στη φάση της τεχνικής αξιολόγησης, να χάνει την προσφυγή κι όμως να είναι αυτή που συζητά με τη διοίκηση της ΔΕΗ, λύση πέρα από τον διαγωνισμό στον οποίο παραμένουν καλόπιστα της και αναμένουν το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών, οι εταιρείες που προκρίθηκαν στο στάδιο του τεχνικού ελέγχου;

Η απάντηση, είναι... ναι! 

Είναι δυνατόν η ΔΕΗ να κρατά στην αναμονή τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας και να συζητά με Κινέζους για το ίδιο αντικείμενο;

Η απάντηση είναι... ναι!

Εφόσον βέβαια οι Κινέζοι έχουν συνεργασίες στην Ελλάδα, όπως με την ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ του κ. Καλογρίτσα ή την Microdata του πρώην προέδρου της ΓΕΝΟΠ, Νίκου Μπάκουλη. 

Τις οποίες και φροντίζουν να τονίζουν στις επικοινωνίες τους με τη διοίκηση της ΔΕΗ:

«... together with TOXOTIS S.A.» γράφει στην επιστολή της η SPIC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου