Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

H ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!!!


Η 21χρονη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, «λύνει» τη σιωπή της, μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων της..
Η κατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας της, ο λόγος που δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση και η απάντηση στο ερώτημα που τέθηκε για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο

Πολλά έχουν γραφτεί για το ποιος τελικά οδηγούσε το τζιπ στο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου και στοίχισε τη ζωή στον κοσμαγάπητο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, Πέτρος Καϊμακάμης, τόνισε ότι υπάρχουν αποδείξεις, ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το μοιραίο τζιπ. Στη συνέχεια, ο μάρτυρας που ισχυρίζεται ότι έφτασε πρώτος στο τζιπ μετά το δυστύχημα, Γιώργος Ζωγόπουλος, αποκάλυψε ότι είδε τη Φρόσω Κυριακού να βγαίνει από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου.

Όλο αυτό το διάστημα, η 21χρονη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, Φρόσω Κυριακού, απέφυγε να τοποθετηθεί δημόσια. Σήμερα όμως, μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων της, σπάει τη σιωπή της και αποφασίζει να απαντήσει στο καυτό ερώτημα που τέθηκε τις τελευταίες ημέρες.

«Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.02.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριάκου, καθώς και η οικογένειά της αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριάκου παραμένει νοσηλευόμενη στην οικία της, έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της. Ο χρόνος περάτωσης της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς τοπαρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνέπεια του ως άνω βίαιου ατυχήματος με τις γνωστές σε όλους τραγικές συνέπειες"», αναφέρουν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι στη δήλωση που δημοσιεύει η Real News.

Για τον λόγο που η Φρόσω Κυριακού, απέφυγε να μιλήσει δημόσια, αναφέρεται: «Κύριο μέλημα της οικογένειας, η οποία παραμένει στο πλευρό της Φρόσως, καταβάλλοντας μεγάλο αγώνα, καθ'υπέρβαση των δυνάμεων και των αντοχών της, είναι η αποκατάσταση της σωματική και ψυχικής της υγείας. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε και κατόπιν σχετικής συμβουλής θεραπόντων γιατρών, μέχρι σήμερα αρνείται να συμμετέχει σε οιαδήποτε δημόσια συζήτηση και δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη, επιπλέον, το πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος, την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βιώνει η οικογένεια της Μυρσίνης, αλλά και τη διενεργούμενη προανακριτική διαδικασία».

Μάλιστα, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι αποκαλύπτουν πως η 21χρονη δέχεται απειλές μέσω διαδικτύου οι οποίες επιβαρύνουν την ήδη κλονισμένη ψυχική υγεία της. «Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η οικογένεια Κυριάκου αλλά και η ίδια η Φρόσω θα πράξουν ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξουν τον υπέρτερο για εκείνους στόχο που είναι η πλήρης και βέλτιστη δυνατή αποκατάσταση των σωματικών και ψυχικών τραυμάτων της. Τα σενάρια που αναπαράγονται καθημερινά, αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αποσπασματική και μεροληπτική εκτίμηση δήθεν στοιχείων του προανακριτικού υλικού, η άμεση και έμμεση αναφορά σε "ενδείξεις" και "αποδείξεις" και η αναπαραγωγή εκτιμήσεων από εξωγενείς παράγοντες δεν συμβάλουν πουθενά.

Καλό θα ήταν, μετά από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα, το οποίο είχε ως τραγικό απολογισμό τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη και το τραυματισμό των συνεπιβατών, Φρόσως Κυριακού και Μυρσίνης Αρναούτη, να αναλογιστεί κανείς τη σοβαρότητα της κατάστασης και να σταματήσουν τις δημόσιες τοποθετήσεις με τις οποίες αναπαράγονται αναλήθειες και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

'Αλλωστε, πλέον των αποδεικτικών στοιχείων, των μαρτύρων και των επιστημονικών δεδομένων και πορισμάτων που θα προκύψουν κατά την πορεία της προανάκρισης, τα διδάγματα της κοινής πείρας, η κοινή λογική, κυρίως δε η μία και μόνη αλήθεια, δεν αφήνουν περιθώρια για οιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το ''θέμα'' που έχει εσχάτως ανακινηθεί.

Ας αφήσουμε λοιπόν τους αρμοδίους φορείς να εκτελέσουν το έργο τους απερίσπαστα και ας παύσει η απόπειρα μετατροπής των θυμάτων σε θύτες. Καλούμε δε τους αυτόκλητους υπερασπιστές της "αλήθειας", οι οποίοι "απειλούν" δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποδώσουν δικαιοσύνη, να απέχουν από σχετικά λόγια ή/και πράξεις καθώς επιβαρύνουν την ήδη εξαιρετικά βεβαρυμένη κατάσταση. Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε από ψυχής τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του Παντελή Παντελίδη και να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στη Μυρσίνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου