Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Kαραντίνα με πάρτι και ζεϊμπεκιά στο δρόμο στη Θεσσαλονίκη! (VIDEO)

Σε γειτονιά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έστησαν πάρτι με ηχεία, ενισχυτές και φωτορυθμικά και δεν έλειψαν και οι ζεμπεκιές από περαστικούς.

Την μόδα με τα πάρτι που στήνονται από τα μπαλκόνια σε γειτονιές προκειμένου να σπάσει η μονοτονία της καραντίνας στην εποχή του κορωνοϊού ακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου κάτοικοι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ένοικος ενός διαμερίσματος, η ψυχή του πάρτι, με κατάλληλη υποδομή με ηχεία, ενισχυτές και φωτορυθμικά έδωσε το έναυσμα.


Μεταξύ άλλων στη συνοικιακή γειτονιά του Ευόσμου ακούστηκε στη διαπασών το τραγούδι «Έλα-έλα» της Λένας Ζαυγαρά με περαστικούς και ενοίκους άλλων διαμερισμάτων να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.Στα χάιλαιτ της βραδιάς και η στιγμή που από τα ηχεία ακούστηκε το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκία» με τον χορευτή περαστικό στον δρόμο και τους υπόλοιπους να τον στηρίζουν με παλαμάκια και από τα μπαλκόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr το οποίο και δημοσιεύει το βίντεο, μετά τον χαμό που προκάλεσε το πάρτι κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία η οποία παρενέβη και διέκοψε το πάρτι.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-estisan-parti-me-zeimpekiko-ston-dromo-vid?fbclid=IwAR0YzwMM2jM5tJ9VjyBNXpmdMTdnJzmnt9D4567RKLSvKmjFWMPUNGpigzw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου