Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Εκπληκτικά Πράγματα: Άφησαν Ελεύθερο Τυνήσιο «Πρόσφυγα» Που Είχε Ξυλοκοπήσει 75χρονη

Αντί να τον κλείσουν αρχικά φυλακή και κατόπιν απέλαση ως παράνομος που είναι (στην Τυνησία ούτε πόλεμο έχουν ούτε δικτατορία για να το παίξει "πολιτικός πρόσφυγας"), η "ελληνική δικαιοσύνη" τον άφησε έξω για να ξαναχτυπήσει και ξανακλέψει κάποια ηλικιωμένη...
Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Ένα Τυνήσιος «πρόσφυγας» ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα (αν και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τις Αρχές) αφέθηκε ελεύθερος μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, παρά το γεγονός ότι στις 23/11 είχε ξυλοκοπήσει 75χρονη για να της αρπάξει την τσάντα.
Ο Τυνήσιος εντόπισε την 75χρονη στη στάση του λεωφορείου στο ύψος του Πεδίου του Άρεως. Αδιαφορώντας για τους περαστικούς, επιτέθηκε στην ηλικιωμένη με βίαια χτυπήματα, ωστόσο εκείνη συνέχισε να κρατά σφιχτά την τσάντα της.


Ένας  νεαρός που περνούσε από το σημείο, είδε την επίθεση και καταδίωξε τον Τυνήσιο, που τράπηκε σε φυγή.

Από τις περιγραφές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν στου Γκύζη και τον συνέλαβαν.

Ο 21χρονος Τυνήσιος προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, όπου φέρεται ότι υποστήριξε πως δεν μπορούσε να δικαιολογήσει γιατί άσκησε βία σε βάρος της ανήμπορης γυναίκας, ωστόσο, προέκυψε, ότι είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές για κλοπές και ληστείες στο παρελθόν.

Παρά το γεγονός όμως αυτό και παρά την επίθεση στην ηλικιωμένη, εισαγγελέας και ανακριτής, τον άφησαν ελεύθερο με τους γνωστούς «περιοριστικούς» όρους!

Αντί να φυλακιστεί και στη συνέχεια να απελαθεί πίσω στη χώρα του, ο Τυνήσιος και δεκάδες (ενδεχομένως και εκατοντάδες) χιλιάδες άλλοι «πρόσφυγες» από τη βόρεια Αφρική  απλώς συνεχίζουν να κάνουν ότι θέλουν και θα συνεχίζουν καθώς κανείς τους δεν πρόκειται να απελαθεί ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου