Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η χήρα του ταξιτζή της Καστοριάς: Ζητώ Δικαιοσύνη - Δεν συγχωρώ τον αστυνομικό - ΒΙΝΤΕΟΑπονομή Δικαιοσύνης για την απώλεια του συζύγου της ζήτησε με δηλώσεις της η χήρα του οδηγού ταξί στην Καστοριά που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον 30χρονο ειδικό φρουρό στην Καστοριά.

«Το αίμα του άνδρα μου ζητάει Δικαιοσύνη, δεν συγχωρώ τον δράστη», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του 52χρονου μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Θα ήθελα να αναζητήσετε την αλήθεια γιατί άφησε δύο παιδιά ορφανά», συμπλήρωσε.
«Ο άνδρας μου δολοφονήθηκε από έναν αστυνομικό, ο οποίος πληρώνεται από όλους μας, από όλους τους Έλληνες και ήταν υποχρεωμένος να προστατεύει τους Έλληνες και όχι να τους σκοτώνει», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου και εγώ δεν έχουμε πιστέψει τίποτα από ό,τι έχει πει. Τίποτα από τα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς του δράστη. Απλά περιμένω τη Δικαιοσύνη και τίποτα άλλο».
Όσο για το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όπου έπαιρνε τηλέφωνο τον δολοφονημένο της σύζυγο και δεν μπορούσε να τον βρει, η χήρα του 52χρονου ταξιτζή είπε: «Ένιωσα ένα προαίσθημα και άρχισα να τον παίρνω τηλέφωνο. Πήρα αρκετές φορές δεν απαντούσε και μετά άρχισα να ανησυχώ γιατί ήταν κάτι εντελώς ασυνήθιστο».
Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου