Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!...ΕΝΩ Η ΝΔ ΔΕΝ ΑΝΤΙΤΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...


Την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 γνωστοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση στον Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος του… απάντησε μέσω twitter, ενώ εκτίμησε ότι εκλογές δεν θα γίνουν γιατί «ο Τσίπρας θα κάνει κωλοτούμπα».

«Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι έχουν φιλοδοξίες» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, αφήνοντας αιχμές και για τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο, Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος είχε μιλήσει για πολιτική αλλαγή το 2019.


«Ας κάνουν υπομονή, θα έρθουν οι εκλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Να φύγω εγώ και να έρθει ο Καλαφάτης; Δύσκολα. Ας ξεκαθαρίσει εάν θέλει να είναι βουλευτής ή δημοτικός σύμβουλος, γιατί δεν κολλάνε και τα δύο. Δεν μπορείς να πατάς σε δύο βάρκες», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, που εκτίμησε πως συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου παρά τη «συστηματική παραπληροφόρηση».

Παράλληλα, αναφερόμενος στις… παγωμένες αλατιέρες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος της πόλης είπε:»Για το χιονιά όλες οι υπηρεσίες ήταν έτοιμες. Μπορεί να ήταν αστοχία ή αδυναμία πρόβλεψης. Πέτρωσαν τα αλάτια και δεν ήταν μόνο στο δήμο Θεσσαλονίκης. Όταν άρχισε να χιονίζει έπιασε πανικός τον κόσμο και «πλημμύρισε» η πόλη. Σύμφωνα με την τροχαία, 400.000 αυτοκίνητα βρισκόταν ταυτοχρόνως στο κέντρο της πόλης. Δεν μπορούσε να περάσει όχι αλατιέρα, αλλά ούτε μοτοσακό. Το ίδιο βράδυ όλοι οι δρόμοι ήταν καθαροί. Αναρωτιέμαι πώς βγήκε αυτό ότι επί τέσσερις ημέρες ταλαιπωρήθηκαν οι δημότες; (…)
Είναι καθαρά πολιτικό το θέμα και αυτοί που είπαν γιατί δεν πήραμε αλάτι Ιμαλαΐων, προφανώς είναι άξεστοι». Παράλληλα, ερωτηθείς γιατί δεν ζήτησε παραιτήσεις, είπε: «Δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω παραιτήσεις από αντιδημάρχους που δουλεύουν σαν σκυλιά»,

Σε ό,τι αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Γιάννης Μπουτάρης θεωρεί πως «αν δεν τελειώσουν οι εκλογές σε Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, δεν θα δούμε εμείς εκλογές» και εξέφρασε την άποψη θεωρεί πως «ο Τσίπρας θα κάνει την κολοτούμπα για την αξιολόγηση», αλλά και πως «η οικονομία της χώρας είναι τσακισμένη» και τα πράγματα στάσιμα.

Τα όσα ανέφερε για τον Σταύρο Καλαφάτη προκάλεσαν την αντίδραση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Σταύρος Καλαφάτης αρχικά αναρωτήθηκε αν οι Θεσσαλονικείς πρέπει να εκλάβουν την ανακοίνωση Μπουτάρη πως θα είναι ξανά υποψήφιος ως υπόσχεση ή απειλή και σε δεύτερη ανάρτηση τονίζει πως η υποψηφιότητά του αφορά μόνο τους δελφίνους του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου