Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Φάρατζ: Παραιτήθηκα γιατί αριστεροί αλήτες ΑΠΕΙΛΟΥΝ τη ζωή μου! Στο στόχαστρο και η οικογένειά του





Στον απόηχο των αναταραχών που προκλήθηκαν μετά την παραίτηση-βόμβα του Φάρατζ, η βρετανική εφημερίδαExpress, δημοσίευσε σήμερα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο, ο Φάρατζ φέρεται να αποκάλυψε σε φίλους και συνεργάτες του πως δεχόταν απειλές για τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του από "αριστερούς αλήτες" και πως επιπλέον παραιτήθηκε γιατί η πολιτική τον είχε απομακρύνει από την οικογένειά του.

«Ο χαρισματικός πολιτικός (έτσι τον αποκαλεί η Express), είπε σε φίλους του για την αυξανόμενη ανησυχία του σχετικά μεαπειλές θανάτου που έγιναν εναντίον του και εναντίον μελών της οικογένειάς του από αριστερούς αλήτες»,αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει «ήταν ανήσυχος και για την πίεση που ασκούσε η πολιτική του δράση στον γάμο και την οικογένειά του».

Πηγές του UKIP δήλωσαν πως ο Φάρατζ ανησύχησε περισσότερο από τον μεγάλο αριθμό απειλών για τη ζωή του, οι οποίες αυξήθηκαν μετά το δημοψήφισμα. Μάλιστα, ένας εκ των μελών του κόμματος φέρεται να έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία. «Ήταν πολύ ανήσυχος για τις απειλές. Πραγματικά τον επηρέασε» είπε.

Μέσω twitter, facebook κι άλλων social media έχουν κατά καιρούς εκτοξευτεί απειλές κατά του Νάιτζελ Φάρατζ.«Κάποιος πρέπει να τον δολοφονήσει» ήταν ένα από αυτά τα tweets, ενώ κάποιος άλλος είχε γράψει «θα πληρώσω κάποιον να πυροβολήσει τον Φάρατζ».

Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε, ότι η Βρετανία λίγες μόνο ημέρες πριν το δημοψήφισμα, συγκλονίστηκε από τη δολοφονία της βουλευτή των Εργατικών, Τζο Κοξ. Ίσως το γεγονός αυτό, που φυσικά πήρε μεγάλες διαστάσεις, να επηρέασε τον Φάρατζ ο οποίος ούτως ή άλλως δεχόταν απειλές για τη ζωή του. Πριν από μερικούς μήνες, υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είχαν αναγκάσει τον Φάρατζ, τη σύζυγό του Κίρστεν και τα δυο τους παιδιά να φύγουν άρον άρον από μια παμπ στο νότιο Λονδίνο όπου είχαν βγει για να γευματίσουν. Σε επίσκεψη του στο Νότιγχαμ στο πλαίσιο προεκλογικής συγκέντρωσης ενόψει του δημοψηφίσματος, του είχαν πετάξει αυγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου