Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» θα διεκδικήσουν το δήμο Θεσσαλονίκης



Την ανακοίνωση της καθόδου στις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο φορέας «Ενωμένοι Μακεδόνες» σε αποψινή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.
Η παράταξη με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ζιαμπάζη θα διεκδικήσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Όπως δήλωσε στο Grtimes.gr ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ζιαμπάζης οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» ξεκίνησαν από μια σελίδα στο Facebook, μετεξελίχθηκαν σε ακτιβιστική ομάδα η οποία διοργάνωσε συλαλλητήρια και πορείες για τη Μακεδονία και πλέον συγκροτούνται σε δημοτική παράταξη.
«Καταλάβαμε ότι η ακτιβιστική δράση δεν είναι αρκετή, θα διεκδικήσουμε ευθέως το δήμο, θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών» δήλωσε ο κ. Ζιαμπάζης.
Ο ίδιος είναι 35 ετών, πωλητής στο επάγγελμα και όπως τονίζει με δύο δεκαετίες δράσης στον πατριωτικό ακτιβισμό.

Στην ομιλία του υπογράμμισε «Είμαστε παιδιά από τα σπλάχνα της κοινωνίας, άνθρωποι, πατριώτες της διπλανής πόρτας». Έδωσε το στίγμα της νέας παράταξης λέγοντας ότι «ιδεολογία μας είναι η ελληνική φιλοπατρία».
«Στις εκλογές κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι για να χτυπήσουμε ευθέως και στα ίσια το δήμο Θεσσαλονίκης» τόνισε χαρακτηριστικά.
Στις προτεραιότητες της παράταξης όπως είπε είναι το Σκοπιανό «Η υπόθεση του Σκοπιανού δεν είναι μόνο προδοσία αλλά σκάνδαλο, θα κάνουμε τα πάντα για να αναδειχτεί το παρασκήνιο, θα φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο» επισήμανε.
Σημείωσε ότι η νέα παράταξη θα δώσει βάρος στον τομέα του πολιτισμού και της αισθητικής της Θεσσαλονίκης. Χαρακτήρισε την πόλη ως μια βρώμικη τσιμεντούπολη που πονάει σε θέματα πρασίνου, καθαριότητας, συγκοινωνιών και πολιτισμού.
Ανέφερε πως στόχος των «Ενωμένων Μακεδόνων» είναι να αναδείξουν την Ελληνική και Μακεδονική ταυτότητα της πόλης. «Δεν είναι δυνατόν να μην έχει Μακεδονινή ταυτότητα η Θεσσαλονίκη» σημείωσε.
Αναφορικά με τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πόλη ο ίδιος ανέφερε πως θα υιοθετήσει μοντέλα από χώρες της Ευρώπης «Βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις με ειδικούς και τεχνοκράτες, θα φέρουμε τα ευρωπαϊκά μοντέλα, χρειάζεται θέληση και βούληση».
Το επόμενο διάστημα σε νέα εκδήλωση θα ανακοινωθούν ονόματα υποψήφιων με το συνδυασμό αλλά και αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης.

https://www.grtimes.gr/topiki-autodioikisi/oi-quot-enomenoi-makedones-quot-tha-diekdikisoyn-to?fbclid=IwAR3MVBWf2VvhoCLNt1-MHJAqD8xSqkrGQZXqPxtRjAWi2_ukMchFj_jQqnA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου