Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Το ΘΡΑΣΟΣ τους περισσεύει – Διόρισε κι’ άλλο συγγενή του ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

Ακόμη ένας διορισμός που εκθέτει τον Αλέξη Τσίρπα και τον ΣΥΡΙΖΑ....Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως διορίστηκε και δεύτερος Τσίπρας στο Δημόσιο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, κυρία Αθανασία Ψαρουδάκη. Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του Χρήστου Σπίρτζη! Ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Η νέα υτή υπόθεση, αν είναι πράγματι έτσι, έρχεται σε συνέχεια του διορισμού του συζύγου της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ κ. Καφαντάρη, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλο σε εταιρεία που έχει καταγγελθεί ότι είναι «φάντασμα». Πρόκειται για τη Δημόσια Επίχειρηση Ενεργειακών Επενδύσεων που εποπτεύει τον αγωγό μέσω Ελλάδας - Τουρκίας που πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ.



Ο Γιώργος Τσίπρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου